SeaCart 26 Cup 2012 in Planning


Larger picture of the draft of the Cup site here

In Swedish at the moment. The aim is to start building the Cup format in the Swedish and Scandinavian markets.

SeaCart 26 Cup är ett årligen återkommande seglingsevenemang på högsta nivå. Cupen är ett sportevenemang med kommersiell grund där uppseendeväckande seglingar kombineras med B2B, B2C och corporate hospitalityaktiviteter för partners. Dessutom ska evenemanget tillhandahålla en kul och spektakulär idrottsupplevelse för publik och allmänhet. Evenemanget ska drivas professionellt vara ekonomiskt lönsamt genom att bland annat erbjuda förstklassiga seglingar för de som äger och seglar SeaCart 26. Cupen ska exponeras i media för att ge bästa möjliga utväxling för partners och teams.

”Idén med cupen är att skapa en Svensk Grand Prix-serie på lättillgängliga orter för seglare, partners och åskådare. Målet är att på kort tid få cupen uppmärksammad i medier genom att använda väl beprövade verktyg, dito för att i högt tempo attrahera partners och seglings team”
Klabbe Nylöf / Whyshore

”Det känns fantastiskt att vi redan nu kan presentera de stora dragen i nästa års SeaCart 26 Cup. SeaCart 26 trimaranen är speciellt utvecklad för att vara en fantastisk snabb och kul plattform för både kappsegling på högsta nivå och för fartfyllda seglingar med partners och sponsorer. Båten packas snabbt ihop på trailer för transport till nästa event”
Calle Hennix / Oceanlake Marine dvs. SeaCart Trimarans

SeaCart Cupstruktur 2012
Vi arbetar med ett professionellt upplägg för att få största möjliga genomslag på bred front. SeaCart 26 Cup ska erbjuda cup partners och team partners bästa tänkbara exponeringsplattform. Seglingarna ska ha en intressant struktur med varierande och spännande banor. Partners erbjuds på varje event plats för exponering samt tid för VIP seglingar med kunder.
GP 1 Västkusten / 4–8 bankappseglingar och en distanskappsegling
GP 2 Ostkusten / 4–8 bankappseglingar och en distanskappsegling
GP 3 Ostkusten / 4–8 bankappseglingar och en distanskappsegling
GP 4 Sydkusten / 4–8 bankappseglingar och en distanskappsegling
GP 5 Ostkusten / 4–8 bankappseglingar och en distanskappsegling

Deltagare 2012
Utsikterna ser bra ut och redan nu kan vi annonsera 4–6 båtar inför nästa års Cup. För att säkra strukturen i cupen har OLM garanterat fyra båtar som är tillgängliga för charter eller köp för privatpersoner, team eller sponsorer/partners. Vidare har två väldigt bra team anmält sig – Dock ej namngivna vid pressläggning. Allt ser med andra ord väldigt ljust ut och än finns det tid att sätta ihop ett team och få hem en båt. Hör av dig till Calle på OLM eller Klabbe på Whyshore.

Contact Oceanlake Marine & SeaCart Trimarans; Calle Hennix
Contact Whyshore Yachts & Marketing; Klabbe Nylöf

//Oceanlake Marine & Whyshore Yachts & Marketing

Added 2011-11-16 at 14:00
Categories: Articles, News, Press Releases
Nov
16